Jste krůček od levnější ceny elektrické energie, částečné energetické nezávislosti a ekologie. Spolehlivá fotovoltaika na klíč od SOLLARISu je prověřená kvalita.

Nezávazná poptávka společnosti SOLLARIS fotovoltaika s.r.o.

Nezávazná poptávka je jednoduchý krok k částečné energetické nezávislosti, nižší ceně elektrické energie, ekologii a dotaci NZÚ. Spolehlivá fotovoltaika na klíč od SOLLARISu pracuje bezchybně u více než 1000 instalací. Přidejte se k domácnostem, SVJ i firmám, které jsou s naší prací spokojeni.

Informace, které nám poskytnete, využijeme k první (orientační) nabídce. Tato nabídka obsahuje situační analýzu, možné použité komponenty, přibližnou cenu, termín dodání a samozřejmě energetickou úsporu.

Tím ale bonusy SOLLARIS fotovoltaika nekončí. Chcete znát zkušenosti našich klientů? Dáme vám kontakt! Chcete do smlouvy zakomponovat odstavec navíc? Pojďme se na něm dohodnout! Chcete komponenty dle vlastní volby? Rádi vám vyhovíme!


    * Kompletní orientační nabídku jsem schopni připravit, pokud do Vaší zprávy uvedete přesnou adresu instalace.
    * Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů

    Zaměstnanci SOLLARIS fotovoltaika s.r.o. realizovali od roku 2008 více než 1.000 instalací. Každá fotovoltaika na klíč, kterou jsme administrativně zastřešili, získala dotace NZÚ v maximální míře. Fotovoltaické elektrárny mají záruční i pozáruční servis.