Jste krůček od levnější ceny elektrické energie, částečné energetické nezávislosti a ekologie. Spolehlivá fotovoltaika na klíč od SOLLARISu je prověřená kvalita.

Fotovoltaická elektrárna MAXI-1 v nezávazné poptávce

Poptávaná fotovoltaická elektrárna na klíč MAXI-1 má celkový instalovaný výkon 9,9 kWp, který vytvářejí solární panely NORD s jmenovitým výkonem 450 Wp. Aby byla fotovoltaika skutečně užitečnou i prémiovou součástí domu a investicí, která zvyšuje hodnotu nemovitosti, doplnili jsme ji o kvalitní komponenty SolaX. Hybridní měnič SolaX X3 Hybrid G4 10.0-D a baterie SolaX Triple Power o celkové kapacitě 11,6 kWh mají nadprůměrné garantované hodnoty, které jsme si ověřili v praxi. První kvalitní měnič SolaX jsme instalovali již v roce 2016.

Přáním společnosti SOLLARIS fotovoltaika je poskytování prémiových služeb na klíč s minimálním zapojením zákazníků do celého procesu. Naši klienti mají dotace NZÚ vyřízené zkušeným týmem odborníků napříč dotačními tituly. Ti umí zajistit 100% vyřízení dotací před schálených před samotnou instalací. O administrativu s pořízením nové FVE na klíč se starají milé kolegyně a kolegové s mnohaletými zkušenostmi.

Vyplňte nezávaznou poptávku a udělejte krok k ekologické elektrické energii a spolelivé instalaci. Náš obchodní zástupce vás rád kontaktuje a vytvoří vám nabídku na míru vašich přání a potřeb. Tu doplní o návratnosti investice a odhadovanou výrobu elektrické energie.

Pokud nám do ZPRÁVY uvedete adresu instalace, budeme schopni vám obratem odeslat orientační nabídku. Ta vám odkryje rozsah a kvalitu našich služeb. V případě, že ještě váháte, zda využijete naše služby, doporučujeme vám se podívat nasrovnávače VOLTAICO.CZ a REFSITE.INFO. Naši spokojení zákazníci hovoří za nás!


    * Kompletní orientační nabídku jsem schopni připravit, pokud do Vaší zprávy uvedete přesnou adresu instalace.
    * Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů