Prémivé fotovoltaické elektrárny na klíč s tradicí od roku 2008, maximálními dotacemi a realizacemi po celé ČR.

FOTOVOLTAIKA INSTALOVANÁ V JIHOČESKÉM KRAJI

Fotovoltaika 9,89 kWp, Canadian Solar, baterie SolaX 11,6 kWh, Wallbox 22 kW, Únice, Strakonice

Díky nepříznivému okolnímu prostředí, které tvoří vzrostlé stromy, jsou všechny solární panely fotovoltaické elektrárny od společnosti SOLLARIS fotovoltaika osazeny optimizéry ZDARMA. Fotovoltaická elektrárna v obci Únice (okres Strakonice, Jihočeský kraj) s celkovým výkonem 9,89 kWp obsahuje 23 kusů solárních panelů Canadian Solar s jmenovitým výkonem 430 Wp, je doplněna o baterie SolaX s celkovou kapacitou 11,6 kWh a hybridní měnič SolaX X3 hybrid 10 kW. Systém umožňuje nabíjení elektromobilu díky Wallboxu 22 kW. Dotace byla vyřízena naší společností.

Fotovoltaika 6,6 kWp, baterie 17,4 kWp, Wallbox, Český Krumlov, Jihočeský kraj

SOLLARIS fotovoltaika na základě požadavků investora ve městě Český Krumlov (Jihočeský kraj) instaloval systém, který má celkový výkon 6,6 kWp, obsahuje vysokokapacitní baterie SolaX Triple Power 17,4 kWp a nabíjecí bod (Wallbox). Jelikož se jedná o instalaci na plochou střechu rodinného domu a majitel rodinného domu měl jasnou představu o své nové fotovoltaické elektrárně, bylo zvoleno umístění solárních panelů do hliníkových konstrukcí na míru. Fotovoltaická elektrárna obsahuje solární panely Suntech STP550 a měnič SolaX X3 hybrid. Cena FVE bude ponížena o dotace NZÚ.

Fotovoltaika 9,72 kWp, baterie 11,6 kWh a wallbox, Sedlice, Jihočeský kraj

Ve městě Sedlice, Jihočeský kraj jsou solární panely rozděleny na dvě nezávislá pole (JJZ+Z). Na jednom poli je umístěno 6 a na druhém 12 fotovoltaických panelů AEG AS-M1444Z-H(M10) 540 Wp. Fotovoltaika na klíč má instalovaný výkon 9,72 kWp, který nabíjí baterie SolaX Triple Power T58 o kapacitě 11,6 kWh nebo poskytuje energii pro nabíjecí bod (wallbox) o výkonu 11 kW. Funkčnost systému zajišťuje hybridní měnič SolaX G4 X3-Hybrid-10.0D. K fotovoltaické elektrárně byla zajištěna dokumentace nutná pro připojení do distribuční sítě i dotace NZÚ.

Fotovoltaická elektrárna na klíč 4,2 kWp Adamov, Jihočeský kraj

Fotovoltaická elektrárna na klíč ve městě Adamov, Jihočeský kraj je složená z 20 solárních panelů aleo solar o jmenovitém výkonu 210 Wp. Byl použit měnič Solarmax 6000S.

Fotovoltaika 27 kWp, Borovany, České Budějovice, Jihočeský kraj

Velice výkonná fotovoltaika na různých střechách výrobny ve městě Borovany (okres České Budějovice, Jihočeský kraj) přinesla investorovi úctyhodný, instalovaný výkon 27 kWp a společnosti SOLLARIS nové zkušenosti s rozsáhlejší realizací. Ta probíhala jak na šikmé, tak na ploché střechy. Vedle umístění do hliníkových profilů tak přišla na řadu i montář to hliníkových konstrukcí, která zajistila správný sklon a orientaci vůči slunci. Fotovoltaická elektrárna obsahuje 120 kusů solárních panelů Aleo Solar o jmenovitém výkonu 225 Wp, 3 měniče Delta SI 5000 a 3 měniče Delta SI 3300. Zapojení jako zelený bonus.

Fotovoltaika 10,5 kWp, Bratronice, Strakonice, Jihočeský kraj

Fotovoltaika se dá umístit na střechu rodinného domu nebo přístavku. Důležitá je správná orientace střechy a její sklon. Pokud má přístavek lepší parametry, zajistí maximální výtěžnost systému a zkrácení návratnosti investice. Fotovoltaická elektrárna v obci Bratronice (okres Strakonice, Jihočeský kraj) je zapojena na přímou dodávku do sítě, z které domácnost získává finanční prostředky. Při realizace fotovoltaické elektrárny bylo použito 50 kusů solárních panelů Aleo Solar o jmenovitém výkonu 210 Wp, měnič Solarmax 2000S a dva měniče Solarmax 4200S.

Fotovoltaická elektrárna 3,68 kWp, Březí, Strakonice, Jihočeský kraj

Solární panely sluneční elektrárny je možné umístit na různé plochy vašeho pozemku. Fotovoltaická elektrárna na přístavku rodinného domu není mezi našimi instalacemi výjimkou. V obci Březí (okres Strakonice, Jihočeský kraj) takto zkušený tým SOLLARISu umístil a připojil 16 kusů solárních panelů značky Aleo Solar o jmenovitém výkonu 230 Wp. Ty propojil s měničem Solarmax 4200S, který upravuje stejnosměrný proud a střídavý a zajistil připojení na domovní rozvody.

Fotovoltaika 4,6 kWp, Budíškovice, Jindřichův Hradec

Ceny elektrické energie se mění, stopají i klesají, ale dlouhodobý trend této komodity má setrvalý růst. Považujeme tedy za výborné rozhodnutí zajistit domácnosti alespoň částečnou energetickou nezávislost, která bezpochyby sníží výdaje domácnosti. Při zapojení na zelený bonus, který zajistí náš profesionální, proškolený tým, přínáší nová fotovoltaická elektrárna navíc příjmy, které tuto investici snižující uhlíkovou stopu zkracují. Fotovoltaika s výkonem 4,6 kWp v obci Budíškovice (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) obsahuje 20 solárních panelů Aleo a měnič Solarmax.

Fotovoltaická elektrárna (FVE) 4,6 kWp, Budíškovice, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Ekologické uvažování je skvělý způsob jak zajistit příjemnou budoucnost našim potomkům. V dnešní době už není těžké vydat se touto cestou a najít systém, kterým snížíte uhlíkovou stopu vaší domácnosti. Díky zapojení na zelený bonus, který za vás administrativně zpracujeme my, bude vaše nová cesta doprovázena příjmy z prodeje vlastní, vyprodukované, ekologické energie. Tím zkrátíte návratnost investice do tohoto systému stejně tak jako rodina v obci Budíškovice (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj). Ta pro svůj sen využila 20 solárních panelů Aleo Avim 230 Wp a měnič Solarmax 6000S.

Fotovoltaika 9,6 kWp, České Budějovice, Jihočeský kraj

Výkonná a kvalitně instalovaná fotovoltaická elektrárna je skutečným přínosem pro činžovní dům, na jehož střeše byly solární panely umístěny. Získaná, ekologická, elektrická energie je k dispozici jednotlivým bytovým jednotkám a snižuje tak náklady domácností. Fotovoltaika ve městě České Budějovice (Jihočeský kraj) byla realizována v listopadu za poměrně nepříznivého počasí. Fotovoltaika má celkový instalovaný výkon 9,6 kWp, který vytváří 48 kusů solárních panelů Suntech STP 200 Poly o jmenovitém výkonu 200Wp a dva měniče SolarMax 6000S, které upravují proud na střídavý.

Fotovoltaika 3,36 kWp, Český Krumlov, Jihočeský kraj

Má instalace solárních panelů na dvě různě orientované střechy rodinného domu smysl? Z dat, která sbíráme od roku 2008, můžeme potvrdit, že určitě má. Pokles výnosnosti celého systému je minimální a přínos, který ekologický zdroj elektrické energie má, zůstává na vysoké úrovni. Fotovoltaika ve městě Český Krumlov (Jihočeský kraj) má solární panely umístěny na JV a JZ. Celkový instalovaný výkon 3,36 kWp tvoří 16 kusů solárních panelů Aleo Solar o jmenovitém výkonu 210 Wp a dva měniče SolarMax 2000S švýcarského výrobce. Fotovoltaická elektrárna je zapojená na zelený bonus.

Fotovoltaika 5,04 kWp, Dešná, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Fotovoltaika přináší do domácnosti jistotu vlastní, ekologické, elektrické energie. Instalace fotovoltaické elektrárny zajistí částečnou nezávislost na distributorovi elektrické energie a v průběhu let nezvyšuje náklady na její pořízení. V obci Dešná (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) jsme rychle a precizně umístili 24 kusů polykrystalických solárních panelů značky Aleo Solar (jmenovitý výkon 210 Wp), které jsou bezpečně umístěny do hliníkových profilů. Měnič Solarmax 6000S zajišťuje přeměnu stejnosměrného proudu na střídavý, který je pro domácnost využitelný.

Fotovoltaika na klíč 4,0 kWp, Hlinice, Tábor, Jihočeský kraj

Užitečné solární panely od renomovaného výrobce Canadian Solar přinesly domácnosti celkový, instalovaný výkon 4,0 kWp. Bylo použito 16 kusů panelů s jmenovitým výkonem 250 Wp. Fotovoltaika na klíč byla dodána včetně měniče Kostal Piko 4.2 a byla připojeno do distribuční sítě pomocí zelených bonusů.

Fotovoltaika na klíč s výkonem 4,83 kWp, obec Hoslovice, Jihočeský kraj

Fotovoltaika s celkovým instalovaným výkonem 4,83 kWp v obci Hoslovic (Jihočeský kraj) obsahuje 21 kusů solárních panelů Qixin s jmenovitým výkonem 230 Wp a měnič Kostal Piko 5.5. Zapojení na zelený bonus zajistila společnost SOLLARIS.

Fotovoltaika 3,68 kWp, Jindřichův Hradec

Instalovaná fotovoltaika ve městě Jidřichův Hradec, Jihočeský kraj, měla celkový výkon 3,68 kWp a byla zapojena na tzv. zelený bonus. Fotovoltaická elektrárna byla složena z 16 kusů solárních panelů značky Qixin s jmenovitým výkonem 230 Wp a měniče Solarmax 4200S.

Fotovoltaika 27,195 kWp, Jidřichův Hradec, Jihočeský kraj

Plochá střecha je ideální místo pro umístění solárních panelů do plastových van nebo hliníkových konstrukcí. Životnost i náklady jsou fakticky totožné, je tedy pouze na zvážení investora, jakou variantu zvolí. Ve městě Jindřichův Hradec (Jihočeský kraj) si zákazník zvolit patentované, plastové vany. Ty zajišťují správnou orientaci vůči slunci a zvyšují výtěžnost celého systému. Při montáži bylo umístěno a zapojeno 111 solárních panelů Canadian Solar s jmenovitým výkonem 245 Wp a měnič Solarmax 13MT. Služby na klíč znamenaly i zajištění administrativy spojené se zapojením na zelený bonus.

Fotovoltaika 4,08 kWp, Kluky, Písek, Jihočeský kraj

Fotovoltaická elektrárna na přístavku rodinného domu přináší domácnosti částečnou energetickou nezávislost, nižší ceny elektrické energie a ekologickou energii snižující uhlíkovou stopu. Fotovoltaika v obci Kluky (okres Písek, Jihočeský kraj) obsahuje 24 kusů solárních panelů značky Suntech 170 poly, které tvoří celkový instalovaný výkon 4,08 kWp. Aby byl produkovaný stejnosměrný proud pro domácnost použitelný, obsahuje FVE měnič Solarmax 4200S. Zapojení na zelený bonus je výhodná forma, která přináší finanční příjmy z produkce vlastní elektrické energie.

Fotovoltaika 16,33 kWp, Lékařova Lhota, České Budějovice, Jihočeský kraj

Fotovoltaika umí domácnosti přinést úctyhodné množství vyrobené elektrické energie, která snižuje náklady na její pořízení. Chcete-li být částečně energeticky nezávislí, soběstační a líbí se vám vydat se směrem ekologické energie, je tento systém vhodný pro instalaci na vašem rodinném domě. Fotovoltaická elektrárna v obci Lékařova Lhota (okres České Budějovice, Jihočeský kraj) má celkový instalovaný výkon 16,33 kWp, ten produkují solární panely Aleo Solar o jmenovitém výkonu 230 Wp. Systém doplňují 3 měniče Solarmax 6000S a 1 měnič Solarmax 3000S. Zapojeno na zelený bonus.

Fotovoltaika 11,96 kWp, Malý Ratmírov, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Výkonná fotovoltaická elektrárna instalovaný zkušeným týmem SOLLARIS, který zahrnuje nejen šikovnou montážní partu, ale i precizní a efektivní elektrikáře. Fotovoltaika v obci Malý Ratmírov (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) má celkový instalovaný výkon 11,96 kWp. Ten zajišťuje 52 kusů kvalitních solárních panelů značky Aleo Avim s jmenovitým výkonem 230 Wp. Aby byl stejnosměrný proud produkovaný sluneční elektrárnou upraven na střídavý, který domácnost využívá, obsahuje fotovoltaická elektrárna měnič švýcarského výrobce Solarmax 13 MT.

FVE 5,0 kWp, Netolice, Pardubice, Jihočeský kraj

Instalací FVE na klíč se věnujeme s profesionálním přístupem a kvalitním týmem montérů a elektrikářů, kteří jsou k dispozici a vždy nakloněni požadavkům našich klientů. Při instalaci fotovoltaické elektrárny ve městě Netolice (okres Prachatice, Jihočeský kraj) jsme použili všechny své znalosti, abychom kvalitně a čistě nainstalovali prémiové solární panely od kanadské značky Canadian Solar. Osazeno bylo 20 kusů typu CS6P s jmenovitým výkonem 250 Wp a měnič Kostal Piko 5.5. Nápomocní jsme byli i při administraci, která je spojená se zapojením na zelený bonus.

Fotovoltaika 5,06 kWp, Ostrov, Český Krumlov, Jihočeský kraj

S instalacemi rozdělenými na dvě různě orientované střechy má společnost SOLLARIS bohaté zkušenosti. Jednou z nich je fotovoltaika s celkovým instalovaným výkonem 5,06 kWp ve vesnici Ostrov (část obce Malšín, okres Český Krumlov, Jihočeský kraj). Zde jsou solární panely značky Siliken o jmenovitém výkonu 230 Wp rozděleny na východní a západní střechu (10+12 kusů panelů). Funkčnost systému zajišťují dva měniče SolarMax 3000S. Zapojení na zelený bonus bylo zadministrováno naší společností a přináší dodatečné příjmy, které zkracují návratnost investice.

Fotovoltaika 4,6 kWp, Podolí I, Písek, Jihočeský kraj

Instalace fotovoltaické elektrárny se společností SOLLARIS je rychlá, bezchybná, precizní a profesionálně provedená. Fotovoltaika v obci Podolí I (okres Písek, Jihočeský kraj) byla perfektně připevněna pomocí hliníkových profilů na kvalitní střechu, která tento ekologický systém udrží desítky let. Fotovoltaická elektrárna o celkovém instalovaném výkonu 4,6 kWp zahrnuje 20 kusů solárních panelů značky Siliken o jmenovitém výkonu 230 Wp a měnič Delta SI 5000. Připojení FVE je na tzv. zelený bonus, který přináší finance do rodinného rozpočtu díky produkci vlastní ekologické energie.

Fotovoltaika 12,42 kWp, Rodvínov, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Krásný rodinný dům v perfektní kondici zvedá svoji cenu pořízením ekologického zdroje elektrické energie, jakým fotovoltaická elektrárna je. Díky perfetkní instalaci společností SOLLARIS se životnost střešní krytiny prodlužuje, protože ji solární panely zakrývají a chrání proti vlivům počasí. Fotovoltaika v obci Rodvínov (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) patří mezi výkonnější systémy, které tým SOLLARIS realizoval. Celkový instalovaný výkon fotovoltaické elektrárny je 12,42 kWp. Ten zajišťuje 54 kusů solárních panelů a měniče SolarMax 13 MT.

FVE 29,9 kWp, Slapy, Tábor, Jihočeský kraj

Větší instalace FVE v obci Slapy (okres Tábor, Jihočeský kraj) znamenala osazení 130 kusů solárních panelů zkušeným týmem SOLLARISu. Solární panely byly umístěny do hliníkových konstrukcí, které je udrží ve správné orientaci vůči slunci a zajistí jejich odolnost proti povětrnostním vlivům. Fotovoltaika obsahovala 130 kusů solárních panelů Ningbo Qixin SL s jmenovitým výkonem 230 Wp a tři zapojené měníče SolarMax 10MT. Služby na klíč obsahovali pomoc při administrativě spojené se zajištěním připojení na zelený bonus.

FVE 11,04 kWp, Staňkov, Jindřichův Hradec

Na svoji dobu velmi výkonná fotovoltaická elektrárna s celkovým instalovaným výkonem 11,04 kWp usnadnila domácnosti situaci ve chvíli, kdy ceny elektrické energie na trhu nepříjemně stoupaly. FVE na klíč znamenala osazení 48 kusů solárních panelů Qixin s jmenovitým výkonem 230 Wp a měnič Solarmax 13MT2. Systém byl zapojený jako zelený bonus, to znamenalo příjem z produkce vlastní elektrické energie. Od roku 2021 jsou využívány dotace NZÚ, které znamenají zajímavou, jednorázovou finanční částku po realizaci. Fotovoltaika se nachází v obci Staňkov (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj).

Fotovoltaika 4,08 kWp, Strmilov, Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj

Solární panely Suntech patří mezi ty nejlepší na trhu. V době instalace ještě domácnost netuší, že analýza jejich efektivity (prováděná od roku 2004-2021) ukáže, že vlivem času dochází k menší degradaci jejich výkonu, než ukazovala deklarovaná data. Fotovoltaika s celkovým instalovaným výkonem 4,08 kWp ve městě Strmilov (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) tak bude své domácnosti dodávat dostatek ekologické energie i s přibývajícími roky. Fotovoltaická elektrárna obsahuje solární panely Suntech 170 STP a měnič SMA 4200 TL HC. Zapojeno na zelený bonus.

Fotovoltaika 4,14 kWp, Tábor, Jihočeský kraj

Fotovoltaická elektrárna na třech stejně orientovaných střechách rodinného domu přináší své domácnosti celkový instalovaný výkon 4,14 kWp. Realizací této fotovoltaické elektrárny dokazujeme, že pro tým SOLLARIS není ani členitější střecha problém a při správném umístění solárních panelů dokáže FVE na klíč vyprodukovat úctyhodné množství ekologické, elektrické energie. Fotovoltaika ve městě Tábor (Jihočeský kraj) obsahuje 18 kusů solárních panelů značky Aleo Avim o jmenovitém výkonu 230 Wp a měnič SolarMax 4200S, který upravuje získaný proud na střídavý.

Fotovoltaika 8,28 kWp Třeboň, okres Jidřichův Hradec, Jihočeský kraj

Ideální střecha pro osazení solárními panely, které domácnosti poskytnou celkový, instalovaný výkon 8,28 kWp. Fotovoltaika ve městě Třeboň (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj) znamenala umístění 36 kusů panelů Qixin. Každý solární panel měl jmenovitý výkon 230 Wp. Aby byla fotovoltaická elektrárna plně funkční, byl použitý měnič Solarmax 8MT2. Zapojení na zelený bonus znamenalo podporu státu. Tato podpora se od konce roku 2021 změnila, dnešní dotace obdržíte 6-9 týdnů od doby, kdy bude FVE oficiálně připojena, v vyplacené jednou, jasně danou částkou.

Fotovoltaická elektrárna 4,0 kWp Třeboň, Jidřichův Hradec

Funkční fotovoltaická elektrárna s celkovým, instalovaným výkonem 4,0 kWp rozdělená na dvě pole ve městě Třeboň (okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj). Perfektně realizovaná fotovoltaika na klíč proběhla s čistou a rychlou montáří. Osazení střechy proběhlo pomocí 16 kusů solárních panelů Canadian Solar s jmenovitým výkonem 250 Wp, doplněno bylo o měnič Kostal Piko 4.2. Solární panely Canadian Solar patří na trhu mezi ty s nejdelší zárukou, i když je fotovoltaika již nějakou dobu funkční, záruka bude ještě dlouhou dobu. Vše zapojeno na zelený bonus.

Fotovoltaika 1,84 kWp, Vyšný, Český Krumlov, Jihočeský kraj

Před instalací fotovoltaické elektrárny diskuze s budoucími majiteli o tom, jaké jsou jejich přání, potřeby a zvyky v oblasti spotřeby elektrické energie. Fotovoltaika je opravdu prospěšným systémem, pokud odpovídá tomu, co domácnost potřebuje. Fotovoltaická elekrárna ve vesnici Vyšný (část města Český Krumlov, Jihočeský kraj) má celkový instalovaný výkon 1,84 kWp, ten zajišťují solární panely Aleo Solar o jmenovitém výkonu 230 Wp, které jsou propojené s měničem SolarMax 2000S. Zapojení na zelený bonus bylo vyřízeno v rámci služeb na klíč.